top of page
 1. Al træning sker på eget ansvar. Et medlem er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter i Olympia Gym. Olympia Gym kan ikke drages til ansvar for eventuelle skader.
   

 2. Ved medlemskab accepterer man klubbens regler, åbningstider, tyveriforanstaltninger samt videoovervågning.
   

 3. Din nøglebrik er personlig og skal altid kunne fremvises på forlangende af centrets personale. Det er forbudt lade andre træne på sin personlige nøglebrik. Det er ikke tilladt at lukke andre ind i klubben.
  Nøglen er kodet med dit navn og du registreres i vores computer, når du går ind ad døren. Ingen adgang i centeret uden nøglen, heller ikke selv om du har aktivt medlemskab. Er nøglebrikken skadet ved misbrug eller bortkommet betales der et gebyr på 100 kr. for en ny.

   

 4. Overtøj m.v. skal anbringes i omklædningsrummene. Værdigenstande kan opbevares i værdiboksene ved receptionen. Opbevaringen er på eget ansvar.
   

 5. Husk altid at rydde op efter dig selv!
   

 6. Træningsudstyr skal aftørres efter brug. Spray på papiret og ikke direkte på maskinerne/udstyret.
   

 7. Børn under 15 år må ikke træne eller opholde sig i træningsarealerne.
   

 8. Dit medlemsskab til kan til enhver tid opsiges pr løbende måned. Opsigelsen kan ske ved fremmøde i centeret eller ved at sende den via kontaktformularen.
   

 9. Vis hensyn til omgivelserne og andre medlemmer. Støjende, provokerende eller stødende adfærd overfor andre kan medføre bortvisning. Det er ikke tilladt at smide med vægte. Benyt maskinerne varsomt.

bottom of page